Point fixed gevelbeglazing en spider glass

Ware eye-catchers voor elk type gebouw

Versteeg heeft veiligheid hoog staan, wij vinden dan ook dat wanneer u besluit point fixed gevelbeglazing of spider glass toe te passen, dit met veel kennis en goed verstand gemonteerd dient te worden. Het glas zal allerlei weersinvloeden moeten doorstaan en het glas (maar ook zeker de montagemethode) moet hier geen hinder van ondervinden.
Wij kunnen uw gevelbeglazing mechanisch zichtbaar monteren maar ook middels ‘blinde’ montage. Beide systemen zijn uitvoerig op veiligheid getest door ons.

Point fixed gevelbeglazing en spider glass geeft meer transparantie aan uw gevel dan andere toepassing. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is met deze manier van monteren. Monumentale panden, kerken of gewoon oude gebouwen met een custom-made point fixed glazen gevel of spider glass gevel krijgen een unieke uitstraling.

Wij denken graag met u mee
Wij denken graag met u mee bij uw project voor point fixed gevelbeglazing of spider glass. Met een breed scale aan mogelijkheden vinden we altijd een ontwerp dat past bij uw smaak en uw budget.

Vraag een vrijblijvende offerte aanStel ons een vraag

POINT FIXED GEVELBEGLAZING EN SPIDER GLASS OP MAAT

Wij weten dat elke situatie anders is en dat u als opdrachtgever ook speciale wensen heeft. Daarom ontwerpen en maken wij point fixed gevelbeglazing en spider glass op maat en geheel uitgevoerd naar uw wens en budget. Bij Versteeg is alles mogelijk en wij adviseren u natuurlijk graag bij uw keuze.

Wilt u graag eerst een persoonlijk advies?
Maak dan een afspraak met ons en wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor point fixed glas of spider glass voor uw woonhuis, voor uw kantoor, voor een school of publieke ruimte.

Maak een afspraakBel 074 291 2207

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Versteeg Glas & Montage of wilt u een vrijblijvende offerte of afspraak? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Tel: 074 291 22 07
info@versteeg.com

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een glazen balustrade? Vult u dan dit formulier in en stuur ons een schets of werktekening met maatvoeringen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte op maat van ons.

Om welke type gebouw of ruimte gaat het?

Upload hier uw schets of werktekening in JPG of PDF (max. 5 Mb)Door op 'Verzenden' te drukken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

[recaptcha]