Glazen wanden
en deuren

Systeemwanden van glas geven ruimte en transparantie

Steeds vaker worden er in kantoren, maar ook zeker in woningen en publieke ruimtes, glazen systeemwanden met glazen deuren of glazen schuifdeuren toegepast. De transparantie en visuele ruimte blijft hierdoor goed behouden.

De montage van de glaswanden zijn middels U profielen aan de boven- en onderzijde van het glas. De verticale naden werken wij niet met kit af maar met een glastape waardoor een strakke aansluiting gegarandeerd is.

Geluidswerend glas voor vergaderruimtes
Tevens kunnen wij de glazen ruimtes voorzien geluidswerend glas waardoor bijvoorbeeld een vergaderruimte met glazen wanden en deuren kan worden uitgevoerd met geluidsreductie van 37 dB. De deuren worden hiervoor gemonteerd in een slank aluminium kozijn met sponningen en rubber aanslag.

Wij denken graag met u mee
Wij denken graag met u mee bij uw project voor glazen wanden of deuren. Met een breed scale aan mogelijkheden vinden we altijd een ontwerp dat past bij uw smaak en uw budget.

Vraag een vrijblijvende offerte aanStel ons een vraag

GLAZEN WANDEN EN DEUREN OP MAAT

Wij weten dat elke situatie anders is en dat u als opdrachtgever ook speciale wensen heeft. Daarom ontwerpen en maken wij glazen wanden en deuren op maat en geheel uitgevoerd naar uw wens en budget. Een glazen wand met een hard glazen draaideur of glazen schuifdeur? Naadloos op elkaar aangesloten? Bij Versteeg is alles mogelijk en wij adviseren u natuurlijk graag bij uw keuze.

Wilt u graag eerst een persoonlijk advies?
Maak dan een afspraak met ons en wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor glazen wanden en deuren in uw woonhuis, in uw kantoor, in een school of publieke ruimte.

Maak een afspraakBel 074 291 2207

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Versteeg Glas & Montage of wilt u een vrijblijvende offerte of afspraak? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Tel: 074 291 22 07
info@versteeg.com

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een glazen balustrade? Vult u dan dit formulier in en stuur ons een schets of werktekening met maatvoeringen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte op maat van ons.

Om welke type gebouw of ruimte gaat het?

Upload hier uw schets of werktekening in JPG of PDF (max. 5 Mb)Door op 'Verzenden' te drukken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

[recaptcha]