Glazen
luifels

Met een glazen luifel krijgt uw woning of gebouw een unieke uitstraling

Een glazen luifel is de strakke en moderne oplossing om u en anderen buiten te beschermen tegen verschillende weersinvloeden. Of het nu bij u voor de deur is of voor uw winkeletalage, alles is mogelijk. Versteeg levertĀ en monteert glazen luifelsĀ met een constructie van aluminium, RVS of gepoedercoat staal, afgewerkt met een glasplaat.

Wij hebben voor de grotere luifels ook passende oplossingen, vraag ook eens naar de onzichtbare montage oplossing.

Wij denken graag met u mee
Wij denken graag met u mee bij uw project voor een glazen luifel. Met een breed scale aan mogelijkheden vinden we altijd een ontwerp dat past bij uw smaak en uw budget.

Vraag een vrijblijvende offerte aanStel ons een vraag

GLAZEN LUIFELS OP MAAT

Wij weten dat elke situatie anders is en dat u als opdrachtgever ook speciale wensen heeft. Daarom ontwerpen en maken wij glazen luifels op maat en geheel uitgevoerd naar uw wens en budget. Een glazen luifel met een constructie van RVS, aluminium of gepoedercoat staal? Bij Versteeg is alles mogelijk en wij adviseren u natuurlijk graag bij uw keuze.

Wilt u graag eerst een persoonlijk advies?
Maak dan een afspraak met ons en wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor glazen luifels voor uw woonhuis, voor uw kantoor, voor een school of publieke ruimte.

Maak een afspraakBel 074 291 2207

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Versteeg Glas & Montage of wilt u een vrijblijvende offerte of afspraak? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Tel: 074 291 22 07
info@versteeg.com

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een glazen balustrade? Vult u dan dit formulier in en stuur ons een schets of werktekening met maatvoeringen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte op maat van ons.

Om welke type gebouw of ruimte gaat het?

Upload hier uw schets of werktekening in JPG of PDF (max. 5 Mb)Door op 'Verzenden' te drukken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

[recaptcha]