Glazen Franse
balkons

Verrijk uw woning of gebouw met een glazen balustrade

Een frans balkon is een hekwerk gemonteerd  voor een kozijn. Dit hekwerk kan van verschillende materialen zijn, maar een frans balkon van glas zorgt voor een transparante, stijlvolle uitstraling. Met het gebruik van glasklemmen, punthouders of U profielen kan ieder gewenst resultaat bereikt worden. Een combinatie van RVS met glas is ook mogelijk.

Door glas als balustrade toe te passen – in plaats van bijvoorbeeld hout, metaal of steen – voelt uw huis meteen veel ruimtelijker aan. Glas laat veel licht door en belemmerd uw zicht niet. Daarnaast is het gewoon zeer goed te combineren met verschillende woonstijlen.
We hebben veel ervaring met het leveren en plaatsen van mooie en complete glazen balustrades op maat.

Wij denken graag met u mee
Wij denken graag met u mee bij uw project voor glazen balustrades. Met een breed scale aan mogelijkheden vinden we altijd een ontwerp dat past bij uw smaak en uw budget.

Vraag een vrijblijvende offerte aanStel ons een vraag

GLAZEN FRANS BALKONS OP MAAT

Wij weten dat elke situatie anders is en dat u als opdrachtgever ook speciale wensen heeft. Daarom ontwerpen en maken wij glazen Franse balkons op maat en geheel uitgevoerd naar uw wens en budget. Een glazen Frans balkon met glasklemmen, punthouders of een U profiel? Bij Versteeg is alles mogelijk en wij adviseren u natuurlijk graag bij uw keuze.

Wilt u graag eerst een persoonlijk advies?
Maak dan een afspraak met ons en wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor glazen Franse balkons voor uw woonhuis, voor uw kantoor, voor een school of publieke ruimte.

Maak een afspraakBel 074 291 2207

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Versteeg Glas & Montage of wilt u een vrijblijvende offerte of afspraak? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Tel: 074 291 22 07
info@versteeg.com

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een glazen balustrade? Vult u dan dit formulier in en stuur ons een schets of werktekening met maatvoeringen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte op maat van ons.

Om welke type gebouw of ruimte gaat het?

Upload hier uw schets of werktekening in JPG of PDF (max. 5 Mb)Door op 'Verzenden' te drukken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

[recaptcha]