MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Versteeg Glas & Montage of wilt u een vrijblijvende offerte of afspraak? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Tel: 074 291 22 07
info@versteeg.com

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een glazen balustrade? Vult u dan dit formulier in en stuur ons een schets of werktekening met maatvoeringen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte op maat van ons.

Om welke type gebouw of ruimte gaat het?

Upload hier uw schets of werktekening in JPG of PDF (max. 5 Mb)Door op 'Verzenden' te drukken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

[recaptcha]

WAAR VINDT U ONS

Bezoekadres:
Wegtersweg 32
7556 BRĀ  Hengelo (ov)

GLAZEN BALUSTRADES OP MAAT

Wij weten dat situatie anders is en dat u als opdrachtgever ook speciale wensen heeft. Daarom ontwerpen en maken wij glazen balustrades op maat en geheel uitgevoerd naar uw wens en budget. Een glazen balustrade met een RVS, houten, stalen of juist een minimalistische afwerking? Bij Versteeg is alles mogelijk en wij adviseren u natuurlijk graag bij uw keuze.

Wilt u graag eerst een persoonlijk advies?
Maak dan een afspraak met ons en wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor glazen balustrades in uw woonhuis, in uw kantoor, in een school of publieke ruimte.

Maak een afspraakBel 074 291 2207