Beloopbaar
glas

Creëer meer licht en ruimte met beloopbaar glas

Er zijn diverse mogelijkheden om meer licht in een ruimte te creëren. Dat kan met beloopbaar glas in bijvoorbeeld de vorm van een glazen vloer of glazen trap. Het ruimtelijk effect dat ontstaat, is uniek en bovendien is beloopbaar glas altijd een blikvanger.

Beloopbaar glas geeft een moderne uitstraling aan uw gebouw. Van monumentale panden tot de meest prestigieuze “state of the art” gebouwen, beloopbaar glas geeft een uniek en verrassend effect. Wij bieden u verschillende toepassingen op dit gebied met mogelijkheden die voor uiteenlopende doeleinden geschikt zijn.

Wij denken graag met u mee
Wij denken graag met u mee bij uw project voor glazen vloeren of glazen trappen. Met een breed scale aan mogelijkheden vinden we altijd een ontwerp dat past bij uw smaak en uw budget.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

BELOOPBAAR GLAS OP MAAT

Wij weten dat elke situatie anders is en dat u als opdrachtgever ook speciale wensen heeft. Daarom ontwerpen en maken wij beloopbaar glas zoals glazen vloeren en glazen trappen op maat en geheel uitgevoerd naar uw wens en budget. Bij Versteeg is alles mogelijk en wij adviseren u natuurlijk graag bij uw keuze.

Wilt u graag eerst een persoonlijk advies?
Maak dan een afspraak met ons en wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden van beloopbaar glas in uw woonhuis, in uw kantoor, in een school of publieke ruimte.

Maak een afspraakBel 074 291 2207

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Versteeg Glas & Montage of wilt u een vrijblijvende offerte of afspraak? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Tel: 074 291 22 07
info@versteeg.com

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een glazen balustrade? Vult u dan dit formulier in en stuur ons een schets of werktekening met maatvoeringen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte op maat van ons.

Om welke type gebouw of ruimte gaat het?

Upload hier uw schets of werktekening in JPG of PDF (max. 5 Mb)Door op 'Verzenden' te drukken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

[recaptcha]