OVER VERSTEEG GLAS & MONTAGE

GLAS

Wij zijn een zelfstandige groothandel in glas. Wij richten ons, met de levering van vooraanstaande merken, op de professionele markt in Oost-Nederland.
Al 125 jaar de betrouwbare partner voor de professionele verwerker van glas. Met een uitgekiend assortiment, een goed georganiseerde distributie en deskundige advisering staan wij voor u klaar.

Het juiste product. Op de juiste plaats. Op het juiste moment.
Voor een prima prijs én kwaliteit.

Wij zijn u graag van dienst.

 

MONTAGE

Versteeg Montage bv richt zich op de montage van glas en aanverwante artikelen. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatiewerkzaamheden welke voorzien moeten worden van isolatieglas, bij ons bent u aan het goede adres.
Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren en monteren van constructieve beglazing van o.a. beloopbaar glas, ”zwevend” glas, spider-systemen en hardglazen deuren en puien.

Wat voor veel bedrijven onmogelijk blijkt te zijn in constructieve zin, is voor Versteeg Montage vaak een leuke uitdaging. Wij gaan dit soort projecten dus ook zeker niet uit de weg en voeren deze projecten met de allergrootste zorg en precisie uit.